Facebook Ads

5 Cara Dapatkan Prospek Hartanah Guna FB Ads (Ejen Hartanah Wajib Tau)

Bidang hartanah ialah bidang yang sangat kompetetif. Dekat Malaysia ni, ada lebih dari 18,000 orang REN di seluruh Malaysia. Bayangkan, ada ribu-riban orang yang bersaing untuk jual rumah. Apa yang membezakan antara ejen yang berjaya dengan ejen yang biasa-biasa ialah kebolehan dapatkan kepercayaan prospek. Nampak macam senang, tapi hakikatnya proses untuk meyakinkan itu panjang. Kalau buat …

5 Cara Dapatkan Prospek Hartanah Guna FB Ads (Ejen Hartanah Wajib Tau) Read More »

Iklan Anda Mula Lemau? 2 Cara Ini Dapat Bantu Lonjakkan Semula Respon Iklan Anda

“Hazwan,akak punya ads ni, lepas seminggu,sale dah jatuh la. Nampak macam ads dah tak boleh pergi je..Macam mana nak buat ek?” Minggu lepas ada salah seorang client personal coaching whatsApp saya bertanyakan permasalahan beliau. Pernah tak anda anda berada dalam keadaan sebegini? Tengah sedap layan sales, whatsApp mencurah-curah tiba-tiba makin perlahan dan ciput je? Masalah …

Iklan Anda Mula Lemau? 2 Cara Ini Dapat Bantu Lonjakkan Semula Respon Iklan Anda Read More »

Scroll to Top