faris

⏰[Last Reminder] Dapatkan Pakej VIP sepanjang bulan ini, anda akan dapat akses group review iklan (bernilai $397) secara percuma seumur hidup!!

“Reveal! Mahukah Anda Saya Kongsikan Cara Tulis Iklan Yang Simple, Tapi Dah Terbukti Hasilkan Banyak Jualan Lebih 100 Tahun?”

Mari saya kongsikan.. ‘The Secret Proven Copywriting’  yang saya sendiri guna berkali-kali dekat klien & jana jualan 5 -6 angka sebulan di online!

 Ini sebahagian peserta yang dah amalkan ilmu ini…

Anda mungkin terlintas:

“Siapa mamat ni nak kongsi ilmu copywriting?”

Salam perkenalan!

Hai, nama saya Faris Osman.

Saya merupakan Ketua Copywriter di Facebook Advertising Agency (Team FAMES) yang dimiliki oleh Tuan Firdaus Azizi sejak 2016 – 2020.

Saya juga pernah dipanggil menjadi trainer & bekerjasama dengan badan kerajaan dan NGO seperti: Kementerian Wilayah, PUIM, dll.

Sejak Januari hingga Jun 2019, kami dah uruskan lebih RM1 juta duit iklan klien. Dan alhamdulillah, hasil pulangan 8 angka setahun.

Disclaimer: Ini bukan duit saya. Ini duit klien. Kami bantu uruskan part marketing dari segi penulisan Copywriting, Facebook Ads, Chatbot, dll.

Dengan sedikit pengalaman mengurus iklan klien ini, saya dah jumpa formula hasilkan iklan yang simple tapi berimpak tinggi.

Sekarang, mari saya kongsikan 1 formula rahsia… 

Bagaimana copywriter lejen seperti Eugene Schwartz, David Ogilvy & Claude Hopkins buat billion $USD dolar setahun sejak 1900-an?

Ya, billion dolar berjaya dijual hanya dengan tulisan.

Bukan sekali, tapi berkali-kali.

Apa rahsianya? Salah satunya adalah… mereka menggunakan ilmu yang digelar Direct-Response Copywriting”.

Apa Itu Direct Response Copywriting?

Ia adalah ilmu copywriting yang dah berumur lebih 100 tahun!

Bukan copywriting biasanya, tapi ia KHAS untuk dapatkan prospek yang ‘super targeted’ dengan cepat seperti surat khabar, majalah, dll.

Kenapa mereka sering gunakan ilmu ini?

1) Evergreen (berkesan berzaman-zaman)
2) Mudah diamalkan (walaupun tak pandai menulis)

Tak perlu guna ayat bombastik, dsb.

Hanya guna ayat perbualan biasa pun menjadi. Maka, sesuai sangat la untuk yang tak berapa reti menulis tapi nak buat jualan di online tu.

Ini contoh iklan Direct-Response yang copywriter dulu pernah buat:

Daripada iklan-iklan macam ini, mereka dah dapat buat jualan jutaan & billion dolar $USD setahun.

Dan ​berita baiknya hari ini…

Saya dah REVAMP ilmu ini supaya ia mesra media sosial (Facebook, IG, dll). Ini sebahagian pengalaman peserta yang dah amalkan.

Ini pula antara hasil iklan yang saya dan tim pernah buat untuk klien;

** Penafian: Gambar di atas hanya untuk buktikan ilmu ini masih berkesan. Namun begitu, hasil setiap orang berbeza-beza

'Menarik, saya berminat nak belajar.

Bagaimana caranya Faris?"

Tahniah, sebab buka hati untuk belajar. Saya dah ringkaskan dan susun modul dalam bentuk video tutorial untuk kuasai ilmu ni.

Ada 22 video semuanya!

Memperkenalkan; Mazhab Copywriting Junior 3.0

Panduan video tutorial step by step yang direka khas untuk bantu anda hasilkan copywriting yang berkesan walaupun baru mula berniaga.

🚀 Tak perlu pergi kelas
🚀 Hanya tonton daripada rumah
🚀 Follow video, tup tap siap iklan

Dalam bab ini, saya akan kongsikan overview dulu darisegi mindset, prinsip, dll. Supaya anda ada fundamental yang kuat ketika menulis iklan.

Antara topik yang akan dikongsikan:

⭐ Bagaimana otak manusia buat keputusan membeli?

⭐ Punca-punca kenapa kita selalu blur bila nak mula menulis?

⭐ Apa yang kita WAJIB buat sebelum menulis iklan?

Semuanya ada 7 video, saya terang satu per satu!

Selepas anda dah ada asas yang kuat dan nampak punca utama kenapa sering takde idea nak menulis.

Dalam bab ini, anda akan ketahui apakah perkara yang perlu dibuat sebelum tulis iklan. Supaya masa nak menulis, idea mencurah-curah.

Antara topik best dalam bab ini:

⭐ Cara paling simple buat avatar pelanggan idaman

⭐ Cara korek keunikan produk yang pelanggan mahukan

⭐ Cara power memilih tawaran yang prospek gila-gila inginkan

⭐ Cara memilih kriteria pelanggan kelaparan

Total semua, ada 4 video!

Lepas dah kumpul bahan semua.

Sekarang, tibalah masanya untuk anda menulis iklan.

Dalam bab ini, saya akan pandu anda langkah demi langkah menyusun perkataan berpengaruh.

Antara topik killer dalam bab ini:

⭐ Prinsip utama iklan berpengaruh di dunia online

⭐ Cara mudah tarik perhatian pelanggan

⭐ Bagaimana nak buatkan prospek rasa berminat?

⭐ Cara nak  buatkan prospek percaya kita – on the spot!

⭐ Cara unik membina tawaran yang mengiurkan 

Bab ini sebab nak terang lengkap, ada 9 video!

Sebelum ini anda dah siap draf copywriting kan?

Dalam bab ini, saya kongsikan jugak cara untuk edit kasi kemas & mudah dibaca supaya prospek rasa tertarik.

Antara benda menarik sepanjang sesi ini:

⭐ Saya tunjuk praktikal cara saya buat editing

⭐ Apa perlu edit? Apa perlu delete? Saya kongsikan!

Saya rakam 2 video untuk bab ini!

“Fuh lengkap! Berapa Yuran Nak Join ?”

Saya suka straight to the point.

Yuran pakej silver (asas) hanya RM70 sahaja – Seumur Hidup!

📌 Anda dapat akses semua 22 video
📌 Hanya sekali bayar sahaja
📌 Seumur hidup!

Bukan itu saje, tawaran istimewa bulan ini!

Saya tambah lagi 4 Bonus Percuma – Fail Sulit Copywriter (Nilai: RM297) yang saya sendiri guna untuk rujukan sebagai checklist.

Semua fail ini anda dapat akses 100% percuma bulan ini.

Dalam fail sulit pertama ni, saya akan tunjukkan bagaimana nak target orang yang lapar, berduit & mudah nak close? Ada 6 kategori pelanggan yang anda boleh target mereka dalam ayat iklan.

Dalam fail sulit kedua ini, anda akan dapat template ‘Copy, Adjust & Siap’ untuk hasilkan headline yang padu. Semuanya ada 18 template! Bila ada template, mudah anda nak siapkan tajuk iklan nanti.

Template dalam fail sulit ini akan buatkan prospek rasa penting baca iklan anda.. Sejak 19 Ogos 2019, Facebook telah terhadkan 3 baris sahaja intro sebelum klik see more. Jika anda gagal part ini, iklan tak akan dibaca.

Ini paling mahal. Saya bocorkan sekali, siap dengan contoh! Rahsia ​bina ayat tawaran yang buatkan pelanggan rasa teruja & rugi tak beli daripada anda. Ada 5 kategori tawaran yang anda boleh gunakan bulan ini.

Selain itu, bagi mereka yang nak lebih cepat faham & perlukan support tambahan dari saya. Ini 4 bonus percuma untuk anda!

Maksudnya, jika saya ada kemaskini video terbaru selepas ini, anda akan dapat 100% percuma (TnC apply)! Anda tak akan jumpa offer ni dekat panduan copywriter lain. (Untuk Pakej VIP & ELITE sahaja)

Saya juga ada sediakan bonus bantuan sokongan dalam FB group. Anda boleh tanya soalan, review ayat iklan – bila-bila masa! (TnC Apply) Nah, kini anda dah ada cikgu untuk ditanya (Untuk Pakej VIP & ELITE sahaja)

Risau apa saya kongsi tak berkesan? Jangan bimbang, sebab anda ada 365 hari untuk amalkan secara percuma. Jika anda rasa ilmu ini tak sesuai dengan bisnes anda, sila emel no. invois ke sales@farisosman.com untuk saya refund 100% duit anda. No hard feeling!

Anda nak saya review iklan secara personal? Yang ini, terhad untuk 10 orang sahaja setiap bulan. Kita akan buat sesi praktikal 2 JAM LIVE secara online untuk review iklan anda. Kita analisis iklan, headline, offer & baiki iklan anda on the spot (Pakej ELITE sahaja)!

Terma & Polisi Pulangan Wang 2020

Jika dalam tempoh 365 hari, anda dah tonton, dah cuba buat tapi masih tak menjadi. Tiada sebarang perubahan positif pada iklan. Tak kira atas alasan apa sekali pun. Emelkan no. invois anda & no. bank ke sales@farisosman.com dengan tajuk [Refund Mazhab], duit anda akan dipulangkan 100% tanpa banyak tanya. 

PAKEJ SILVER

Video & Fail Sulit sahaja

  • Semua 22 Video Utama
  • Bonus: 4 Fail Sulit
Nota: Pakej ini tiada group support diberikan.

PAKEJ VIP

Video, Fail Sulit, Updated & Support

  • Semua item Pakej Silver
  • Free VVIP Group Support
  • Bonus: Unlimited Review Copywriting (Nilai: RM5000+)
Bestseller: Dah termasuk bonus Lifetime Review Iklan (Nilai: RM497)

PAKEJ ELITE

Video, Fail Sulit, Lifetime Update, Support & LIVE Coaching

  • Semua item Pakej VIP
  • Bonus: Workbook Nota Copywriting ELITE
  • Bonus: 1-2 JAM Online Coaching
Level Advance: Hanya 10 orang sahaja setiap bulan.

Soalan Lazim

Dalam panduan ini, saya kongsikan gerak kerja (SOP) cara menulis iklan 6 angka sebulan di media sosial. 

Bermula daripada kumpul bahan, sampai siap ayat untuk diiklankan. Anda tinggal ikut step by step.

“Saya sesuai pilih pakej yang mana?”

Terpulang kepada keperluan dan kemahuan anda nak kuasai ilmu ini.

Jika anda hanya nak tengok video sahaja. Tak nak support, tak perlukan saya untuk review iklan anda. Pakej Silver sudah memadai. 

Boleh tonton 22 video dan amalkan.

*****

Namun, jika anda memang perlukan cikgu untuk review dan memang tahu akan ada soalan-soalan lain lepas tonton video. Saya cadangkan ambil Pakej VIP.

Pelaburan ilmu sekali seumur hidup. Ada group support!

*****

Last sekali, jika anda nak lebih customize, lebih personal & ada ‘Direct Access’ dengan saya selama 2 JAM. Nak tahu ‘the best formula ads’ untuk produk anda. Saya rekemen anda terus pilih pakej ELITE.

Dalam pakej ELITE, anda ada tambah bonus  1-2 JAM LIVE (np RM700) bersama saya untuk review offer, headline, gambar iklan, spesifik untuk bisnes anda. (Terhad 10 orang setiap bulan)

Ia bergantung kepada siapa anda.

Jika anda baru first time nak buat ayat iklan, tapi tak tahu nak mula daripada mana. Dalam panduan ini, saya kongsikan gerak kerja dari awal sebelum tulis iklan sampai siap.

Jika anda dah buat iklan, tapi takde respon. Itu petanda ayat tawaran dan copywriting anda lemah. Boleh jadikan panduan ini sebagai rujukan menulis iklan dengan betul.

Jika anda pernah menikmati sales banyak, tapi sekarang menurun. Tak tahu nak naikkan semula. Saya kongsikan bagaimana dengan ubah ayat, headline, offfer, sales boleh naik kembali.

Maaf, saya bukan tuhan. Saya tak boleh jamin sales anda akan naik secara drastik

Jangan risau… Jika anda dah tonton semua video, tapi masih blur nak tulis iklan. Saya ada polisi 100% jaminan pulangan wang selama 365 hari.

Ini risiko yang saya tanggung untuk bantu anda buat keputusan. Tiada risiko di pihak anda untuk mencuba ilmu baru.

Tidak, saya akan beri akses dalam bentuk link.

Anda akan diberi link video untuk tonton / download. 

Video tersebut boleh tonton berulang-kali sampai faham. Bagi yang ambil pakej VIP @ ELITE, anda akan dimasukkan dalam VVIP Group Support

Pakej VIP ada lifetime update video terbaru, VVIP group dan boleh review copywriting dalam group.Pakej ELITE pula lebih personalize, anda akan dapat semua pakej VIP ditambah dengan sesi 1-2 JAM online personal coaching bersama saya.Dalam sesi coaching ni, kita akan lihat iklan yang anda buat dan saya akan beri nasihat bagaimana nak perbaiki on the spot.

Boleh. Tiada masalah.

Biasanya saya akan bagi kupon khas untuk upgrade kepada pakej yang lebih premium. Namun, promo tak setiap hari dibuka

Jika anda pilih pakej (brown, VIP @ ELITE) yang ada ‘sokongan seumur hidup’. Anda akan dimasukkan ke dalam VVIP group support dari saya.

Setakat April 2020, jumlah ahli VIP sudah mencecah 1458 orang. Dalam group ini, anda boleh tanya, berdiskusi & review copywriting dengan saya secara percuma. 

Saya akan review iklan anda secara ringkas & bagitahu apa perlu diperbaiki.

Terma ‘Seumur hidup’ bermaksud selama mana saya berada dalam industri pengiklanan dan saya masih hidup.

 

“Bagaimana Nak Tempah?”