Day: January 9, 2019

5 Cara Dapatkan Prospek Hartanah Guna FB Ads (Ejen Hartanah Wajib Tau)

Bidang hartanah ialah bidang yang sangat kompetetif. Dekat Malaysia ni, ada lebih dari 18,000 orang REN di seluruh Malaysia. Bayangkan, ada ribu-riban orang yang bersaing untuk jual rumah. Apa yang membezakan antara ejen yang berjaya dengan ejen yang biasa-biasa ialah kebolehan dapatkan kepercayaan prospek. Nampak macam senang, tapi hakikatnya proses untuk meyakinkan itu panjang. Kalau buat FB ads dan sasarkan pada …

5 Cara Dapatkan Prospek Hartanah Guna FB Ads (Ejen Hartanah Wajib Tau) Baca Lanjut »

Bagaimana Buat Mesenger Ads Dengan Boost post

Artikel ini khas kepada yang nak buat ads guna objektif mesenger secara mudah dan pantas. Kalau dulu kita hanya boleh buat messenger ads di ads manager je. Tapi sekarang tak lagi. Guna fungsi boost post je pun dah boleh. Setting tak advance macam buat iklan guna ads manager. Maknanya, ada beberapa fungsi yang takde kalau buat iklan guna boost post. …

Bagaimana Buat Mesenger Ads Dengan Boost post Baca Lanjut »

Scroll to Top