Author: Hazwan Syahmi

Facebook Ads

Macam mana Nak Pastikan Ads Approve Dengan Cepat?

Ads lambat sangat approve?­čĄČ Makin hari makin lambat Mesti stresskan? Keje ads approve ni, bukan dalam kawalan kita.┬á┬áSemua kerje Team Facebok . Tak guna dok salahkan, maki2 Fb tambah dosa… Buang masa Untuk pengetahuan, Facebook ada 2 layer untuk approval iaitu dari robot dan juga manual. Pernah tak perasan, Belum sempat buat ads lagi, Facebook…

Bisnes online

3 Faktor Penting Yang Mempengaruhi Keuntungan Anda Dalam Bisnes Online Tahun 2019

Artikel ini ditujukan khas kepada yang baru berjinak-jinak dengan dunia online dan juga orang lama tapi pelik keuntungan semakin lama semakin menipis tahun 2019 ini. Jujurnya, tak dinafikan dunia online semakin kompetatif hari ke hari. Sekarang online bukan sekadar suri rumah sahaja yang buat online. Yang mempunyai bisness offline, pun dah terokai pasaran online.  …

Facebook Ads

5 Cara Dapatkan Prospek Hartanah Guna FB Ads (Ejen Hartanah Wajib Tau)

Bidang hartanah ialah bidang yang sangat kompetetif. Dekat Malaysia ni, ada lebih dari 18,000 orang REN┬ádi seluruh Malaysia. Bayangkan, ada ribu-riban orang yang bersaing untuk jual rumah. Apa yang membezakan antara ejen yang berjaya dengan ejen yang biasa-biasa ialah kebolehan dapatkan kepercayaan prospek. Nampak macam senang, tapi hakikatnya proses untuk meyakinkan itu panjang. Kalau buat…