[Reminder Offer]: Harga Pakej VIP (22 Video + Lifetime Review Copywriting + Fail Sulit Copywriter) akan naik RM197 pada 1 April 2020!

Buat Iklan Semua Tak Menjadi? Nak Tak Saya Kongsikan Skil Menulis Ayat Iklan Yang Dah Berkesan Lebih 100 tahun? Jom Saya Bocorkan Rahsianya...

Saya nak share.. ‘The Secret Proven Copywriting’  yang saya sendiri guna, untuk bantu klien buat jualan 5 -6 angka setiap sebulan di online!

Hai, nama saya Faris Osman.

Saya merupakan Ketua Copywriter di Facebook Advertising Agency (Team FAMES) yang dimiliki oleh Tuan Firdaus Azizi sejak 2016 – 2020.

Saya juga pernah dipanggil menjadi trainer & bekerjasama dengan badan kerajaan dan NGO seperti: Kementerian Wilayah, PUIM, dll.

Sejak Januari hingga Jun 2019, kami dah uruskan lebih RM1 juta duit iklan klien. Dan alhamdulillah, hasil pulangan 8 angka setahun.

Disclaimer: Ini bukan duit saya. Ini duit klien. Kami bantu uruskan part marketing dari segi penulisan Copywriting, Facebook Ads, Chatbot, dll.

Habis cerita tentang saya.

Sekarang, mari saya kongsikan 1 formula rahsia… 

Bagaimana copywriter lejen seperti Eugene Schwartz, David Ogilvy & Claude Hopkins buat billion $USD dolar setahun sejak 1900-an?

Ya, billion dolar berjaya dijual hanya dengan tulisan.

Bukan sekali, tapi berkali-kali.

Apa rahsianya? Salah satunya adalah… mereka menggunakan ilmu yang digelar Direct-Response Copywriting”.

Apa Itu Direct Response Copywriting?

Ia adalah ilmu copywriting yang dah berumur lebih 100 tahun!

Bukan copywriting biasanya, tapi ia KHAS untuk dapatkan prospek yang ‘super targeted’ dengan cepat seperti surat khabar, majalah, dll.

Kenapa mereka sering gunakan ilmu ini?

1) Evergreen (berkesan berzaman-zaman)
2) Mudah diamalkan (walaupun tak pandai menulis)

Tak perlu guna ayat bombastik, dsb.

Hanya guna ayat perbualan biasa pun menjadi. Maka, sesuai sangat la untuk yang tak berapa reti menulis tapi nak buat jualan di online tu.

Ini contoh iklan Direct-Response yang copywriter dulu pernah buat:

Daripada iklan-iklan macam ini, mereka dah dapat buat jualan jutaan & billion dolar $USD setahun.

Dan ​berita baiknya hari ini…

Saya dah REVAMP ilmu ini supaya ia mesra media sosial (Facebook, IG, dll). Ini sebahagian pengalaman peserta yang dah amalkan.

Case Study: Cikgu Ali Hanafiah

‘Menarik, saya berminat nak belajar. Bagaimana caranya Faris?

Tahniah, sebab buka hati untuk belajar. Saya dah ringkaskan dan susun modul dalam bentuk video tutorial untuk kuasai ilmu ni.

Ada 22 video semuanya!

Memperkenalkan; Mazhab Copywriting Junior 3.0

Scroll to Top